wie ktos gdzie mozna kupic szalik Apatora "Bad Boys"?dzieki
pozdRo
_________________ KS APATOR 1962 TORUŃ Broniewskiego 98 - coś nas tu trzyma i sprawia że żyć się chce! GADŻETY APATORA!
Madnes [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-11, 16:08
tych szalikow nie ma w sprzedazy juz chyba ze prywatnie od kogos
afch [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-11, 16:57
jak sie tak wszystkim podobaja te szale "Bad Boys", to można by było kiedys pomyslec nad ich zamowieniem..albo zrobieniem tego szala w nowszej wersji Pozdro
afch, dobrze powiedzianie! ja jestem jak najbardziej za pozdRo!
ale nie odbiegajmy od tematu!
_________________ On trochę nie pasował do czasów marketingu, Motoareny i tego szumu medialnego wokół sportowych wydarzeń. To symbol starego Apatora, Broniewskiego 98 i odejście w takim stylu jeszcze wzmocni jego legendę.
ale na meczach chyba beda?ostatnio były.a wie ktos jakie sa na rynku do kupienia? pozdRo
_________________ KS APATOR 1962 TORUŃ Broniewskiego 98 - coś nas tu trzyma i sprawia że żyć się chce! GADŻETY APATORA!
19[A]62 [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-11, 22:12
maRcinKSA napisał/a:
ale na meczach chyba beda?ostatnio były.a wie ktos jakie sa na rynku do kupienia? pozdRo
na Rynku widziałem tylko jeden APATOR[krzyż]TORUŃ
afch [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-11, 23:32
Na rynku są te takie z lipnym gotykiem w cenie 20 zł
maRcin ale na stadionie nie kupisz juz popularnych Bad Boys'ów z czachą
Carlos [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-12, 10:47
afch napisał/a:
Na rynku są te takie z lipnym gotykiem w cenie 20 zł
maRcin ale na stadionie nie kupisz juz popularnych Bad Boys'ów z czachą
Ja kupywałem w sezonie 2005 i nie było już tych starych bad boysów tylko ten nowszy wzór gdzie nie było czachy tylko same krzyże z napisem ultras. Pozdro
KUPI?: Szal Apatora (Rodowici Torunianie) moze być używany bo wszystkie takie chyba są. BĄDŻ ZAMIENIE (BAD BOYA) na Rodowitych Torunian. Chętni do sprzedaży lub zamiany zgłaszać do mnie na priv lub na GG numer podałem w pierwszym poście tego tematu.
POZDRO :piwo:
Wysłany: 2007-01-19, 22:08
NIEAKTUALNE
Sprzedam Wioślarz firmy Kettler (ci co się znają wiedzą, że to nie jest słaba ani tania firma). stan oceniam na bardzo dobry. Używany ale ogólnie zdbany i oczywiście 100% sprawny.
Cena 120zł ale jeszcze do uzgodnienia. Jeśli ktoś zainteresowany pisać gg bądź priv.
zachęcam do kupna bo warto
Ostatnio zmieniony przez Madnes 2007-02-24, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
NIEAKTUALNE
Sprzedam szal Ruchu ( HOOLIGANS - Bóg wybacza Ruch nigdy )
Stan: bdb
Cena 25zł sam dałem na allegro za niego 32zł
fote daje w załączniku
W razie kupna dawać na GG or PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum