Wysłany: 2009-05-26, 18:57 Problemy ze stroną i forum.
Witam. Nie wiem jak inni ale ja mam często problemy z otwarciem strony lub forum (z reguły spowodowaniem przerwania połączenia). Pewnie chodzi tutaj o przeciążenie serweru (Przerwane połączenie. Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.
Połączenie sieciowe zostało przerwane podczas negocjacji. Spróbuj ponownie.)ale czy wy też tak macie i czy dało by się z tym coś zrobić?
PS Często też nie moge otworzyć jakiegoś tematu, lub galerii zdjęć
Mam podobnie. Gdy chce się zalogować wyskakuje blad, musze zrobic Sproboj Ponownie. Gdy chce wyjsc z jakiegos tematu tez bład i Prześlij ponownie, poza tym forum strasznie muli.
kayjay [Usunięty]
Wysłany: 2009-05-26, 20:05
też to mam, od jakichś 4 dni w ogóle jak wejdę na forum, to święto jest, może by się dało coś z tym zrobić..?
chcecie zeby wszystko chodziło super ale zeby pomóc finansowo to juz jest cieżko a to wszystko kosztuje i to nie małe pieniadze na dniach zostanie zakupiony lepszy serwer i wszystko wroci do normalności pozdro
_________________ KS APATOR 1962 TORUŃ Broniewskiego 98 - coś nas tu trzyma i sprawia że żyć się chce! GADŻETY APATORA!
Dezerter87 [Usunięty]
Wysłany: 2009-05-30, 08:14
Czy wy tez macie taki problem, ze musicie sie za kazdym razem logowac? U mnie nie dziala opcja "zapamietaj mnie" czy jak to sie tam nazywa. A dzieje sie tak od czasu ostatnich problemow ze strona. pozdro
TomekWzr [Usunięty]
Wysłany: 2009-05-31, 16:16
ja jeszcze nie dawno mialem problem z forum bo mi nie wchodzilo prezkierowalo mnie automatycznie na strone krzyzacy.net
Mich[A]ł [Usunięty]
Wysłany: 2009-05-31, 17:05
TomekWzr napisał/a:
ja jeszcze nie dawno mialem problem z forum bo mi nie wchodzilo prezkierowalo mnie automatycznie na strone krzyzacy.net
Mialem to samo ale dzisiaj sie juz to skonczylo
mazera1962 [Usunięty]
Wysłany: 2009-05-31, 17:07
Ja też miałem... Było coś, że na forum jakieś roboty są Ale już się skonćzyło.
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez mazera1962 2009-06-01, 09:47, w całości zmieniany 1 raz
dlaczego po kazdym wyslaniu posta mam taki komunikat?
,,Ran into problems sending Mail. Response: 535 5.7.0 Error: authentication failed "
pokazuje ze blad a jednak post sie pojawia
Apatorowiec1962 [Usunięty]
Wysłany: 2009-06-29, 14:07
KSAT napisał/a:
dlaczego po kazdym wyslaniu posta mam taki komunikat?
,,Ran into problems sending Mail. Response: 535 5.7.0 Error: authentication failed "
pokazuje ze blad a jednak post sie pojawia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum