wow nie spodziewalem sie ze tylu bedzie chetnych dzieki
[ Dodano: 2007-03-03, 20:16 ]
Wojtas, Apatorwiec, Madnes, Carlos, musimy jakos to ogarnac kto co by pisal i w ogole. Zeby nie bylo w jednym dniu ze nikt nie napisze a na drugi dzien wszyscy napisza hehe. Zaproponujcie jakams date i zrobimy konferencyjna na gg albo spotkamy sie na czacie.
Ja napewno pisze zapowiez do inauguracji z Wrockiem bo już Hullitowi mówiłem
Z Lesznem chyba ;] ale spoko jakoś się podzieli żeby ciągle nie pisał ten sam i żeby każdy mógł się wykazać Mówię trzeba zrobić to co pisał Hullit zebranie na czacie i się ustali wszystko co i jak
pozdRo
_________________ TO MY CHŁOPCY Z BRONIEWSKIEGO, ZDOLNI DO WSZYSTKIEGO, ZA NASZ APATOR, ZA NASZ KS, PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!
Chcialbym napisac kilka slow do osob co zaproponowali mi pomoc przed sezonem. Sezon dobrze sie jeszcze nie zaczal a widze ze zaczely sie juz problemy. Byla prezentacja Apatora. Spytalem sie dwoch osob co mi zadeklarowali pomoc czy napisza. Odpowiedzi byly dosc ciekawe... od pierwszego uslyszalem: "Nie bylo mnie a wiec nie wiem co sie dzialo" od drugiego uslyszalem: "bylem ale nie chce mi sie pisac" prawie spadlem z pufy . W koncu relacje napisal ktos kto nie deklarowal sie pomagac. Wielkie dzieki mu za to. Bylo mowione miedzy nami kto pisze zapowiedz z Lesznem i kto relacje. Poprosilem o relacje i byla na czas. Dzieki. Na czas swiat i jeden dzien po lidze nie mialem neta. Wszedlem na glowna strone i patrze... cos bylo napisane myslalem ze to relacja. Cos krotka mi sie zdawala ale c**j dobre to niz nic. Niestety pomylilem sie. To byl opis kibicowski... Nie chcecie pisac to powiedzcie. Nie ma relacji z Lesznem a juz trzeba pisac zapowiedz z Wroclawiem. Az mnie k***a ponioslo
_________________ ja nie daję za wygraną, za wygraną nie daję choć ciągle widzę to samo, to moja wiara nie ustaje...
i choć byś twierdził, że tej sprawie nie podołam, nie poddam się bez walki do celu dojść zdołam. wyzwaniu stawię czoła nie czyniąc innym krzywdy, bo musi mi się udać teraz albo nigdy!
r3 agent [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-11, 16:03
no to ja sie lepiej niebede odzywac:)nieprawdasz Hullit??;>:DpozdRo
czy ktos zrobi relacje z meczu z Rzeszowem?
tzn czy sie wysili bardziej bo 'kopiuj-wklej' to i ja potrafie.
ZoltoNiebieskoBialy [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-15, 21:11
Tak sobie myslalem aby na stronce czasami robic jakies newsy typu "Przypominamy gwiazdy Apatora" czy cos tego typu , zeby bylo poprostu ciekawie , a nie tylko zapowiedz i opis...co o tym myslicie ?
jakby były osoby od pisania newsów nawet takich jak wyniki Aniołów w lidze szwedzkiej itd itd, ciekawoski i roznego rodzaju informacje to juz dawno by były ale nikomu sie nie chce pisac, a nie wszyscy potrafia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum