Powiedzmy sobie szczerze. Same chęci nie wystarczą. Jak ktoś był słaby z polaka i po prostu nie umie pisac wypracowan i innych prac to tak to będzie wyglądało.
_________________ "Pieprzyć to, co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją
nie ma takiej opcji, żeby zapał nasz miał zgasnąć!"
TORUŃSKI APATOR!!
surmak [Usunięty]
Wysłany: 2010-05-05, 16:16
Trochę za dużo krytyki tu spadło na redagowanie strony, dajmy więcej wolnej ręki ekipie, muszą mieć trochę luzu. Jednocześnie jak już chce się pisać relacje to niech po tych (wg mnie średnio napisanych) zacząć się troszkę bardziej starać i pisać lepsze relacje (kibicowskich trochę jednak brakuje) oraz nie patrzeć na inne relacje (!) tylko pisać mądrze, od siebie i żeby to miało sens
dziwi mnie jedna rzecz. extoruniak napisal relacje sportowa do ktorej ja jestem wyznaczony. Ponadto redaktor stwierdzil ze nie bedzie zadnych relacji ani zapowiedzi. wiec co robi tu ta relacja? zglosilem sie do pisania relacji i chce kontynuowac powierzona mi funkcje. moze mi ktos kumaty wyjasnic o co tu chodzi?
_________________ "W Czas Wędrówki Tej Był Każdy Z Nas Jak Brat,
Choć Nie Obyło Się Bez Wiarołomnych Zdrad
Lecz Nie Ustawał Nikt, Nawet W Godzinie Złej,
Zaciskał Pięści I Ze Śmiechem Wołał: Hej!"
ogolnie relacja udana z malymi bledami np. "Po dwóch upadkach, sędzia aż trzykrotnie był zmuszony powtarzać inauguracyjną gonitwę." wydaje mi sie, ze powtarzal to 2 razy, a jak cos to bylo trzecie podejscie. Oprocz tego pare drobnych bledow, ale mysle ze ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum