Kocham filmy Tarantino a Django to kolejna jego zajebista produkcja! tylko ostrzeżenie - warto zapoznać się przed obejrzeniem tego filmu z jego stylem bo jest specyficzny i można nie lubiąc jego stylu mocno się zawieść. To nie jest tylko dużo krwi to trzeba zrozumieć.
_________________ SSSŻ"K"
[A]di [Usunięty]
Wysłany: 2013-02-28, 21:52
Napola - fabryka zła. Polecam
Polak1962 [Usunięty]
Wysłany: 2013-03-01, 16:38
[A]di napisał/a:
Napola - fabryka zła. Polecam
Gorąco polecam, genialny film. Ładnie pokazano fabułę, gdzie każdy się w nią wczuje. Sama akcja dzieje się w Niemczech podczas drugiej wojny światowej gdzie młody, utalentowany chłopak w boksie trafia do elitarnej hitlerowskiej szkoły... (całego filmu nie będę opowiadał)
Skoro jesteśmy przy czasach II wojny światowej polecam "Tajemnice Westerplatte". Film dobry choć myślałem, że będzie lepszy. Jednak jeśli chodzi o tło historyczne to pełen szacunek za to, że obrona miała trwać 12 godzin a bronili się tydzień. Cześć i chwała bohaterom września 1939.
"Sierpniowe niebo. 63 dni chwały" Czy ktoś był już, widział i może się podzielić wrażeniami ??
maras15 [Usunięty]
Wysłany: 2013-09-24, 23:35
ja oglądałem, świetny film, polecam, i do tego ta muzyka "Sierpniowe niebo" na początku "63 dni chwały" na końcu, a w ciągu filmu w tle pojawia się bit z "Zapomnieni bohaterowie", naprawdę świetny film
Tak z nowości z tego roku to wczoraj oglądałem "Now You See Me" i "We're the Millers". Bardzo mi się filmy podobały a Millerowie to uważam, że jedna z najlepszych komedii ostatnich lat.
_________________ SSSŻ"K"
maras15 [Usunięty]
Wysłany: 2013-11-02, 23:29
Polecam Wokół futbolu/ Okolo futbola 2013 o kibicach Spartaku Moskwa, dużo lepszy niż Green Street 3.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum