Jeszcze jedno... Co to za pisanie "mam nadzieje ze za rok bedzie ogarniete wszystko"?
Samo ma sie ogarnac?
Jestes kibicem czy obserwatorem/komentatorem zycia?
PS posta mam nadzieje dodales z komorki jak stalismy pod brama
_________________ W górę pięści gotowi do przysięgi ?
NIGDY NIE POZWOLĘ TYM ŁAJZOM ZWYCIĘŻYĆ!
Słuchajcie jak wiadomo Ruch Narodowy wcześniej postanowił i będzie startować w wyborach do Europarlamentu. Pierwszym krokiem, aby to uczynić jest jednak zebranie sporej ilości podpisów. Niestety czas na zebranie tych podpisów jest zbyt krótki i I kolejka nowego sezonu żużlowego się nie zalicza więc wychodzę do was z inicjatywą abyście wydrukowali listy, pozbierali podpisy od znajomych rodziny, kogokolwiek kto ma powyżej 18 lat. Sam podpis do niczego nie zobowiązuję, nie zmuszą on do głosowania na wybraną partię. Listy zbierałbym za około 2-3 tygodnię o czym podałbym dokladną informację. Mam nadzieję że pokażecie, że tak liczny wypad na MN2013 to nie przypadek. Czołem Wielkiej Polsce !
Przez przypadek oglądałem pewien super jak to zwą talk-show na polszmacie i według lewaków cóż to znaczy i jest #1 w byciu patriotą w czasie pokoju: ...płacenie podatków. No pewnie, bo na te ku..y przy korycie trzeba dawać i to najlepiej jak najwięcej. Numerem dwa powinno być branie kredytów, aby wzbogacać judopejskie banki. Heheee tv potrafi rozbawić człowieka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum