Wysłany: 2009-03-31, 14:59 Liga Typera - Krzyżacki Typer
Zapraszamy do udziału w "Krzyżackim Typerze", w którym to możecie typować wyniki ligowych meczów polskich lig żużlowych oraz turnieju Grand Prix. Dla pierwszych czterech osób, które w kwalifikacji generalnej na koniec sezonu okażą się najlepszymi typerami, przwidziano nagrody. Organizatorami Typera są: Serwis kibiców Krzyżacy.net oraz Stowarzyszenie Kibiców Sportu Żużlowego Net Fans Speedway Toruń. www.krzyzacki-typer.pl zatypuj już teraz!
_________________ KS APATOR 1962 TORUŃ Broniewskiego 98 - coś nas tu trzyma i sprawia że żyć się chce! GADŻETY APATORA!
Ostatnio zmieniony przez maRcinKSA 2009-04-12, 14:24, w całości zmieniany 1 raz
fajne by było, gdyby była taka 'historia typowania'. Także każdy kto by się zalogował widziałby swoje typowania. Bo pewnie wiele osób nie pamięta dokładnych wyników. A tak była by możliwość zobaczenia o ile ktoś się pomylił czy coś.
_________________ On trochę nie pasował do czasów marketingu, Motoareny i tego szumu medialnego wokół sportowych wydarzeń. To symbol starego Apatora, Broniewskiego 98 i odejście w takim stylu jeszcze wzmocni jego legendę.
Wyniki sa tylko II rundy 1 ligi.
a mecz Apator-Falubaz bedzie do typowania w odpowiednim czasie przed tym meczem
[ Dodano: 2009-05-01, 17:37 ]
Typować
Goszki [Usunięty]
Wysłany: 2009-05-04, 20:35
A ja mam takie pytanie,w 3 kolejce mam napisane ze nie bralem udzialu w losowaniu i w ekstralidze i w 1 lidze,a pewien jestem ze typowalem,z poczatku myslalem ze to ja sie zamotalem i np nie zatwierdzilem typow,ale okazalo sie ze nie jestem odosobnionym przypadkiem:P da sie to jakos sprawdzic czy typowalem jednak?
KoVal [Usunięty]
Wysłany: 2009-05-04, 20:37
No Ski nie jesteś jedynym przypadkiem tak samo mam ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum