mam to samo. tyczy sie to tez wiadomosci PW ktore chce wyslac do kogos z UF w sprawie naglosnienia. i nie wiem czy te wiadomosci dochodza czy nie.
Sprawdź w wysłane, jak tam będzie tzn ze został przeczytany twoj post na PW, a jak w do wysłania będzie tzn. ze jeszcze nie otworzyl wiadomosci ten 'ktos'
Co to jest za relacja z meczu ? czy ten mecz byl az tak nudny ze nie bylo co pisac ?
Relacja z meczu to bardziej obszerny artykul a nie wzmianka o tym ile kto zdobyl punktow i wzmianka o tym ze ktos kogos wyprzedzil w jednym biegu.
_________________ ja nie daję za wygraną, za wygraną nie daję choć ciągle widzę to samo, to moja wiara nie ustaje...
i choć byś twierdził, że tej sprawie nie podołam, nie poddam się bez walki do celu dojść zdołam. wyzwaniu stawię czoła nie czyniąc innym krzywdy, bo musi mi się udać teraz albo nigdy!
Hullit dopiero zaczynamy tu dzialac i to jest nasz pierwszy opis spotkania w lidze. obiecuje ze kolejne beda duzo lepsze a co do pytania o nudny mecz to potwierdzam ze byl nudny. pozdros
_________________ "W Czas Wędrówki Tej Był Każdy Z Nas Jak Brat,
Choć Nie Obyło Się Bez Wiarołomnych Zdrad
Lecz Nie Ustawał Nikt, Nawet W Godzinie Złej,
Zaciskał Pięści I Ze Śmiechem Wołał: Hej!"
Hullit dopiero zaczynamy tu dzialac i to jest nasz pierwszy opis spotkania w lidze. obiecuje ze kolejne beda duzo lepsze a co do pytania o nudny mecz to potwierdzam ze byl nudny. pozdros
zaczynamy? nie wiem kto jest wyznaczony od relacji meczowych, ale osoba powinna być już kumata w takich rzeczach... Hullit ma racje, że to jest śmiech na sali... kiedyś gdy właśnie Hullit pisał, czy później inne osoby to te relacje miały ręce i nogi, a teraz skopiować z SF wyniki, napisać jedno zdanie to każdy może tak zrobić... poczytaj stare relacje to zobaczysz jak powinny wyglądać...
odpowiednia osoba ktora to wszystklo trzyma w garsci powiedzila ze ma byc krotko zwiezle i na temat. kolejna bedzie duzo lepsza.
_________________ "W Czas Wędrówki Tej Był Każdy Z Nas Jak Brat,
Choć Nie Obyło Się Bez Wiarołomnych Zdrad
Lecz Nie Ustawał Nikt, Nawet W Godzinie Złej,
Zaciskał Pięści I Ze Śmiechem Wołał: Hej!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum