WSH napisalem, ze oprocz Realu... a co do kuponikow z profka to moze wrzuce cos i ocenicie cyz wejdzie czy nie:
Man.C-Sunderland 1
WBA-Chelsea 2
Livorno-Cagliari 1
Villareal-Alaves 1
Celtic-Aberdeen 1
Anderlecht-Lierse 1
Breda-RBC 1
Sporting L.-G.Vicente 1
o wygrania 90...
Newcastle-Bolton 1
Bayern-Hamburg 1
Dortmund-Mainz 1
Sampdoria-Juventus 2
Korona-Pogon 02 go go Brazyliana
Malaga-Valencia 2
do wygrania magiczna suma 70 zl 70 gr :mrgreen:
_________________ ja nie daję za wygraną, za wygraną nie daję choć ciągle widzę to samo, to moja wiara nie ustaje...
i choć byś twierdził, że tej sprawie nie podołam, nie poddam się bez walki do celu dojść zdołam. wyzwaniu stawię czoła nie czyniąc innym krzywdy, bo musi mi się udać teraz albo nigdy!
podobno mecz Korony z Pogonią został odwołany i przełozony na inny termin
homza [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-04, 18:45
na jutro proponuje psg grubo 100% wpada marsylia gra w rezerwowym skladzie a kurs w profku 2,07
LUFA [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-05, 20:03
Jezeli chodzi o obstawianie, to teraz w Londynie jest afera, mianowicie, jakis czas temu u bukmachera pojawil sie zaklad czy zaplanowany na 13 maja final pucharu Anglii odbedzie sie ( bo jak wszyscy wiemy stadion jest w trakcie budowy) okazalo sie ze robotnicy pracujacy przy budowie obstawiali wysokie kwoty ze sie nie odbedzie, no i oczywiscie nie zdaza ukonczyc budowy w terminie.
matix80 [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-08, 10:35
8.03
Arsenal - 1
Liverpool - 1
Milan - 1
Lyon - 1X
ManCity - 1
_________________ ja nie daję za wygraną, za wygraną nie daję choć ciągle widzę to samo, to moja wiara nie ustaje...
i choć byś twierdził, że tej sprawie nie podołam, nie poddam się bez walki do celu dojść zdołam. wyzwaniu stawię czoła nie czyniąc innym krzywdy, bo musi mi się udać teraz albo nigdy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum