50 zł, gruuubo
ja na Polaków nie stawiam, bo to jest tak nieprzewidywalna drużyna, że szok. Raz potrafią przegrać z Watykanem, a raz wygrają z Anglią czy innym tam zespołem. No ale mecze reprezentacyjne są najlepszą okazją, aby się odkuć po tym pieprzonym weekendzie
[ Dodano: 2013-10-11, 07:49 ]
grata coś dzisiaj chopy?
_________________ SŁUCHAJ TOMEK, TO DLA CIEBIE !
SĄ TACY TO NIE ŻART, DLA KTÓRYCH JESTEŚ WART MNIEEEEJ NIŻ ZEROOOO, MNIEJ NIŻ ZEROOOO, MNIEJ NIŻ ZEROOOOO, MNIEJ NIŻ ZEROOOOOOO ! OOOO, OOOO, OOOO O !
19zlotoria62 [Usunięty]
Wysłany: 2013-10-19, 12:00 ...
Jakie polecacie strony? Gdzie obstawiacie najczesciej?
W weekedn tylko dzisiaj grałem / ciągle gram i jeden kupon mi już padł aleee -
Dynamo - Kuban 3:1
Alkmaar - Cambuur 3-1
Legia prowadzi z Piastem 4-1 także na moje już do przodu
i teraz panowie i panie trzymamy mocno kciuki za Betis, który po prawie pół godziny gry remisuje bezbramkowo aby kulnął chociaż jedną bramkę nie tracąc żadnej i jutro wesoły Zieluś odbierze chociaż 25 zł by było na granie na LM
no ja 20 do przodu w ten weekend jestem teraz czekam właśnie też na Betis i 30 zł do przodu. Czyli jak dobrze pójdzie, to 50 zł będzie w week do przody
_________________ SŁUCHAJ TOMEK, TO DLA CIEBIE !
SĄ TACY TO NIE ŻART, DLA KTÓRYCH JESTEŚ WART MNIEEEEJ NIŻ ZEROOOO, MNIEJ NIŻ ZEROOOO, MNIEJ NIŻ ZEROOOOO, MNIEJ NIŻ ZEROOOOOOO ! OOOO, OOOO, OOOO O !
Słabi nie są bo na 5 meczy w LM 4 wygrane i jeden remis to zajebisty wynik a i w hiszpańskiej sobie radzą dobrze. W tym meczu było do przewidzenia że nie poszaleją bo mają praktycznie zapewnione wyjście z grupy i rezerwowym składem grali ale stracona brama jak na moje kuriozalna...
Że man utd wygra to wiedziałem ale że aż 5:0 nie weszło mi bo zaryzykowałem i dałem na Olympiakos (kurs 8 ! ) i w '80 trafili na 1:1 i już taka nadzieja ale ostatecznie porażka. Ostatnia kolejka LM będzie ciężka do obstawiania ale teraz weekend i znowu pełno meczyków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum