No dobrze ze zapowiedzi sa robione na mecze:d i nie tylko ja sie w to zaczalem bawic:d koledzy jak obejrzeli moja zapowiedz meczu w Gorzowie co bedzie to niektorych tak nakrecila ze teraz napaleni sa na wyjazd:d ale to dobrze bo zapowiedzi meczowe maja nakrecac na dany mecz:d Chlopaki widze ze zaczynacie jak ja kiedys w Windows Movie Maker ale jak chcecie zrobic cos fajnego to lepiej przeniescie sie na program Sony Vegas tam mozna cos fajnego zrobic;) Pozdro
nie wiem czy przeoczyłem ale chyba nie podałeś z kim jedziemy... taka mała drobnostka. Na koniec mogłeś przy dacie dodać Apator-Włokniarz czy cuś takiego
Czekam na opinie i komentarze co do zapowiedzi;)Pozdrawiam
[ Dodano: 2011-07-13, 20:56 ] NA FALUBAZ Z KAMERA!!
Prosba!!!! Kazdy kto posiada jakas kamere aparat telefon itd niech wezmie go ze soba na mecz z Falubazem i nagrywa filmiki. Potem prosze o kontakt danej osoby zemna w celu przeslania mi nagranych filmikow zebym mogl posklejac wszystkie filmiki przeslane od was w kupe i zrobic relacje kibicowska i sportowa z meczu z Falubazem Zielona Gora jak to niektore kluby maja wlasne relacje z danego meczu:). Osoby posiadajace kamere cos do nagrywania prosze o kontakt ze mna w celu uzyskania wiekszych informacji co mnie intersuje zeby nagrywali itp. Pozdrawiam i licze na was!!!
Kontakt ze mna PW lub gg P.S od 14-22 nie ma mnie w Toruniu.
kazdy tak do mnie pisal na PW rob relacje z meczy itp ja nie mam kamery wiec nie zrobie ale wy mozecie mi w tym pomoc i dostarczyc materialy a ja jakos je ogarne i cos postaram sie zrobic fajnego:)
No ja zawsze z czerwonej strefy moge coś nakręcić, ostatnio nawet przyuważylem ze ktos moje filmiki na lewo wrzucil na yt, mimo ze wyslalem do 3 'kumatych' osob, z kolorowym loginem na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum