ale to akurat piosenka ze starej płyty i śpiewają oni o Ryjku jak siedział 2,5 roku ;p Na Bezimienni 3 był tylko Ostry i Mara
_________________ "Pieprzyć to, co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją
nie ma takiej opcji, żeby zapał nasz miał zgasnąć!"
TORUŃSKI APATOR!!
[A]rt [ATJ] [Usunięty]
Wysłany: 2011-06-28, 16:46
MDM trzyma się z Bezimiennymi i tam nie ma żadnej spiny nawet niedawno wystąpili na składance razem Ostry i Mara po prostu Mara zaczynał w MDM i to jest jego pierwotny skład.. Sądzę ze udzieli się na paru kawałkach na nowej płycie i oby bo razem tworzyli zajebisty skład
kRych[A] [Usunięty]
Wysłany: 2011-06-29, 12:02
Wiadomo co z GTR SQUAD się stało i czemu już nie tworzą rapu?
Egon [Usunięty]
Wysłany: 2011-06-29, 12:46
osobiście nie wiem ale fajne kawałki mają. wiem, że Graba w zeszłym roku grał jakieś koncerty. Jak z resztą to nie wiem.
GTR za porozumieniem zaprzestalo nagrywac wspolnie. Kazdy z osobna zaczal nagrywać swoje rapy. Graba robi solo, A & G wydali plyte i Stanek nagrał plytke z Alka Corps. polecam wszystkie te plyty, warto odsluchac... Wiem ze Grosik robi teraz dobre solo i Stanek na wakacje wyda kilka kawalkow.
GTR za porozumieniem zaprzestalo nagrywac wspolnie. Kazdy z osobna zaczal nagrywać swoje rapy. Graba robi solo, A & G wydali plyte i Stanek nagrał plytke z Alka Corps. polecam wszystkie te plyty, warto odsluchac... Wiem ze Grosik robi teraz dobre solo i Stanek na wakacje wyda kilka kawalkow.
1. Bosski z Tadkiem otwierają działalność gospodarczą i zaczynają robić hajs z koszulek JP i FIRMA
2. Kali otarl sie o dno nie majac sianka nawet na skrenty podczas gdy koledzy z zespolu za hajs ktory on tez powinien dostawac kupuja sobie nowe fury.
3. Kali zakłada Ganja Mafja
4. Bosskiemu i Tadkowi skacze gul ze Kali zaczyna sie wybijac
5. Bosski za plecami sieje ferment, gada na Kaliego
6. Kali odbija od Firmy
8. Kali odnosi sukces
9. Diss ze strony Firmy na Kaliego"
_________________ APATOR TORUŃ
1962 [Usunięty]
Wysłany: 2012-08-11, 13:38
Kali rozniósł ich niczym Rysiek Pariasów.. Szkoda mi tylko Tadka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum