Wysłany: 2012-07-19, 12:18 Jakie filmy warto obejrzeć ??
Witam
Niedawno ujrzałem film o miłości ,którego bohaterami są kibice . Według mnie film robi wrażenie ,ale już nie będę rozpisywał streszczenia ;D . Sami sobie zobaczcie : http://www.youtube.com/watch?v=rkAX7VQPpG8
Miłego oglądania !
PS : Dodałem do filmu komentarz ,jeśli macie konto na yt to dajcie łapkę w górę
Ostatnio zmieniony przez Polak1962 2012-09-29, 21:06, w całości zmieniany 1 raz
Film jest całkiem,całkiem dobry,ale nie ma w nim takiego bardziej szczególnego tematu o kibicach
Z miłością się nie wygra !
Polak1962 [Usunięty]
Wysłany: 2012-09-29, 13:10
Film jest warty do obejrzenia ,ale nie ma tego jakby jeszcze tematu kibicowskiego ...
Teraz trzeba poczekać na ''Niebieskie Chachary'' . Może właśnie ten film spełni te oczekiwania kwestii pasji do sportu
KoCouB[A] [Usunięty]
Wysłany: 2012-09-29, 20:08
Skoro zacząłeś o Niebieskich Chacharach to zmień nazwę tematu na ''jakie filmy warto obejrzeć'' jeśli możesz ,a jeżeli nie ,niech to zrobi Moderator czy kto inny . Fajny temacik poruszyłeś ,bo wtedy każdy może podać tytuł filmu obojętnej kategorii ,który oczywiście mu się podoba i poleca innym .
Może na początek ja zacznę .Dziś o 21:40 na tvn-ie Step Up II - widziałem już i polecam (jak ktoś lubi tego typu filmy)
Amores Perros - jest to mój chyba ulubiony film. Ktoś oglądał, podyskutujemy o nim?
może stworzy mod odpowiedni temat filmów i wtedy przeniesie posty albo właśnie nazwę tematu zmienić
_________________ SSSŻ"K"
Polak1962 [Usunięty]
Wysłany: 2012-09-29, 21:21
zielek napisał/a:
Amores Perros - jest to mój chyba ulubiony film. Ktoś oglądał, podyskutujemy o nim?
może stworzy mod odpowiedni temat filmów i wtedy przeniesie posty albo właśnie nazwę tematu zmienić
Widziałem . Film super ,trzy historie wokół wypadku samochodowego ,polecam !!
Z innej kategorii to pytanie : był już ktoś w kinie na ''Jesteś Bogiem'' ? i jakie wrażenia po tym filmie ?
Uwielbiam komedie i polecam najnowszą część American Pie:Zjazd absolwentów
Rise of the footsoldier. Stary film bo 2007 ale mi przypadl do gustu. Poczatek filmu rozkreca sie kibicowsko, pozniej akcja przybiera na mocy
kto obejrzy niech napisze swoja ocene.
_________________ Powiewa flaga, gdy wiatr się zerwie - a na tej fladze biel jest i czerwień.
Czerwień to miłość, biel - serce czyste - piękne są nasze barwy ojczyste !
sezon 2009 - 6 983 km
Polak1962 [Usunięty]
Wysłany: 2012-09-30, 16:57
ADK napisał/a:
Rise of the footsoldier. Stary film bo 2007 ale mi przypadl do gustu. Poczatek filmu rozkreca sie kibicowsko, pozniej akcja przybiera na mocy
kto obejrzy niech napisze swoja ocene.
Film trochę jest brutalny
Nie obejrzałem go do końca , ale gdybym mia dać ocenę to jakoś 7/10
Jak coś filmy można oglądać na playtube.pl
PS : Zna ktoś jakieś głupkowate komedie ,gdzie można się perfidnie pośmiać ??
Zawod gangster dobry film tez z akcentem kibicowskim na poczatku.
_________________ "Określ się, po której stronie stoisz barykady
Czy chcesz być wrogiem czy chcesz być z nami?
Zdrady i dezercji nie wytłumaczysz niczym
Na takich leszczy czeka wyrok ulicy"
rafas [Usunięty]
Wysłany: 2012-09-30, 20:52
PTR napisał/a:
Zawod gangster dobry film tez z akcentem kibicowskim na poczatku.
"Zawód gangster" to polski tytuł filmu "Rise of the footsoldier" Jak dla mnie całkiem niezłe kino akcji.
"Jesteś Bogiem" - świetny film. Wbił mnie w fotel, nie daje o sobie zapomnieć po jego zakończeniu.
właśnie wróciłem z Jesteś Bogiem - świetny dla każdego a jak ktoś jeszcze interesuje lubi i słucha PFK to tym bardziej kino obowiązkowe
JESTEM BOGIEM UŚWIADOM TO SOBIE SOBIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum