Rozumiem ,że został wyczyszczony temat ,więc chciałbym się podzielić swoim projektem ,którego zrobiłem w paint'cie . Nie jest wyśmienity ,a grafika mówi sama za siebie . Tak czy owak daje tu link : http://i48.tinypic.com/2dm7fhd.png . Wiem ,że zbyt rewelacyjnie to nie wygląda ,ale spróbujcie sobie wyobrazić w przodzie koszulki herb Apatora i tego żużlowca jak na moim awatarze ,wtedy nawet pomysłowo wygląda . Jak coś oceńcie ten projekt w pozytywizmie ,ponieważ nie mam kupionego Photoshopa .
Jak by ktoś znał dobre oraz darmowe programy do robienia projektów graficznych to dajcie znać
Co do portfeli - dałoby radę zrobić tak jak kalendarze książkowe, tj. z wygrawerowanym/wytłoczonym herbem w czymś skóropodobnym a nie jakiś dresowy jak to było oniegdaj ?
uważam że jest to najlepsza bluza jaka kiedykolwiek wyszła dla fanatyków Apatora
Dziękuję ,zrobiłem ten projekt w perspektywie ważnych meczy typu półfinał ,finał czy nawet Derby . Chodzi mi o to ,że jak mamy się ubierać na biało to chciałem coś wymyślić na okazje tego ubioru . Kto wie może ujdzie ten projekt na następny raz i będzie w kolekcji gadżetów do sprzedania ,ale to już zależy od kwestii gustu oraz podobania się gadżet owemu . Jak będę miał czas to zrobię kolejny projekt ,tym razem mam nadzieje ,że w lepszym programie i w genialnym stylu ...
Co do bluzy : ''Apator - z dumą na twarzy z odwagą w sercu ! '' jest wyśmienita ,ale również imponuje mi czarna bluza z napisem na plecach ''Żółto-Nieniesko-Biali''
Co do bluzy ,,z dumą na twarzy z odwagą w sercu" można zawsze zrobić zapisy i myślę że dużo osób by się skusiło na tą bluzę
_________________ Wychowany na Broniewskiego 98
coccolino [Usunięty]
Wysłany: 2012-09-23, 10:27
kaka - jak będziecie robić zapisy to od razu możesz brać mnie pod uwage rozmiar L . warunek jest jeden - ma być taka jak ta stara. żadnych modyfikacji i unowocześnień. taki napis z tyłu i taki herb z przodu. to ma być reedycja. pozdrawiam i zachęcam do zapisywania się na tę bluzę! jest tego warta!
Co do portfeli - dałoby radę zrobić tak jak kalendarze książkowe, tj. z wygrawerowanym/wytłoczonym herbem w czymś skóropodobnym a nie jakiś dresowy jak to było oniegdaj ?
Jak najbardziej
[ Dodano: 2012-09-23, 12:23 ]
coccolino napisał/a:
czarna bluza , Apator - z dumą na twarzy z odwagą w sercu !
uważam że jest to najlepsza bluza jaka kiedykolwiek wyszła dla fanatyków Apatora
Co do tych bluz, zapisy zrobię dopiero wtedy, jak sprzedadzą się obecne POLARY.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum