jako ze na stronce www.ksapator.prv.pl jest mało newsów mam propozycje dla kazdego.
kazdy moze napisac jakiegos newsa (w sezonie ogórkowym oczywiscie). moga to byc transfery, o zawodnikach, dupie marynie co zwiazane z naszym klubem itd
moze ktos wtedy da rade sie wkrecic w pisanie newsów w czasie sezonu (chociaz relacje trzeba zostawic Hullitowi). macie jakies pomysły to na apatorland@wp.pl, tutaj nic nie piszcie!
np moja propozycja jest aby ktos napisał cos o vlepkach west thorn które maja wyjsc niebawem...
moze cos o speedwayu na lodzie.
no jest tego sporo zawsze cos sie znajdzie.
ps w e-mailu ktorego do mnie napiszecie powiedzcie czy chcecie byc anonimowi czy nie. ja newsa przeczytam i zweryfikuje.
i najwazniejsze...to musi byc wasza twórczosc a nie "kopiuj, wklej" ze sportowych faktów
pozdro
b_b_AT [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-22, 23:10
hmmm co wy na to aby wzbogacic stronke o dzial "prasa o nas" ?
Ja w sprawie newsow na stronke. Mimo ze do sezonu jeszcze duzo czasu to jednak moze juz teraz by sie zdecydowal mi pomoc w pisaniu relacji i zapowiedzi z meczow ? Byc moze tak bedzie ze w sezonie zuzlowym bede mial zbytnio czasu(sprawy osobiste) a co za tym idzie mniejszy dostep do komputera niz dotychczas. A jeszcze musze zaznaczyc ze nie zawsze mam dostep do komputera bedac w domu. I zwiazku z tym fajnie by bylo gdyby ktos mi pomogl pisac. Np w jednej kolejce ja pisze zapowiedz ktos relacje w innej na odwrot itd.
Jak ktos by chcial pisac a nie ma zbytniej pamieci co sie wydarzylo na torze to polecam wziasc jakams karteczke i zaraz po biegu pisac co sie dzialo w czasie wyscigu. Wtedy o wiele latwiej to wszystko ogarnac i lepiej sie bedzie pisalo relacje.
Jezeli nikt mi nie pomoze to spoko nic sie nie stanie tylko wtedy bym mial prosbe byscie nie pisali w stylu: kiedy bedzie relacja czy zapowiedz...
no własnie P10TR ma racje zeby nie było ze w sezonie nie bedzie miał kto pisał.Hullit trzymaj ich za słowo:)pozdRo
_________________ KS APATOR 1962 TORUŃ Broniewskiego 98 - coś nas tu trzyma i sprawia że żyć się chce! GADŻETY APATORA!
afch [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-01, 14:44
Przydałby sie jakiś dłuższy news na temat "45-lecia naszego klubu" , bo przeciez w tym roku mija 45 latek , wiec jakies podsumowanie byloby na miejscu ale to tylko propozycja ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum