trenował ktoś dłuzej z gruszką? jakie mieliscie efekty? opinie?
Wysłany: 2010-07-02, 21:56
W boksie to dobry sposób na ćwiczenia szybkości ciosów i pewnej dynamiki, bo ja staniesz przy worku to łatwo się rozleniwić. Mnie ułatwiała lepiej przystosować się do realnej walki, gdzie przeciwnik nie jest wyłącznie stojącym słupem, ciosy się ześlizgują, a głowa jest w ruchu.
W boksie to dobry sposób na ćwiczenia szybkości ciosów i pewnej dynamiki, bo ja staniesz przy worku to łatwo się rozleniwić. Mnie ułatwiała lepiej przystosować się do realnej walki, gdzie przeciwnik nie jest wyłącznie stojącym słupem, ciosy się ześlizgują, a głowa jest w ruchu.
a jaki stosujesz trening 'atletyczny'?
pompki, brzuszki, bieganie? codziennie?
jeżeli ktoś jeszcze miał jakies przygody z boksem niech dzieli sie wrazeniami :]
Wysłany: 2011-02-05, 18:22
czy odbywają się jeszcze w Toruniu treningi Muay Thai (Fight Club Krakowiak) ? Oraz gdzie mogę iść na kickboxing ?
Spartan nadal jest w 22 ? i wgl treningi jak sa? 18 pon sr czw i piatek ? odpisz ktos szybko ;D
_________________ To historia, którą zna każdy kibic.
Bo czujesz respekt, nawet gdy nas nienawidzisz.
Bo czujesz strach i nie ma co się dziwić.
Wciąż silni, nawet w tej słabszej chwili.
Bo nasz klub charakteryzuje Wierny Kibic.
Trenuje (lub trenował) ktoś z Was Kick-Boxing w "Smoku" na Piskorskiej? Polecacie?
_________________ Broniewskiego 98
Bossi [Usunięty]
Wysłany: 2011-12-28, 23:23
byłem na paru treningach w wakacje, po czym musiałem zrezygnowac i stwierdzilem ze to nie dla mnie(nie ukrywam, że ostro wpierdol dostawalem co konczylo sie najczesciej kontuzjami nóg). ale wspominam bardzo dobrze trenera M.M. i chłopaków, którzy tam trenowali. duzo podpowiadali, sporo osob stamtad mialo sukcesy w turniejach, takze polecam pojsc i samemu zobaczyc jak jest.
byłem na paru treningach w wakacje, po czym musiałem zrezygnowac i stwierdzilem ze to nie dla mnie(nie ukrywam, że ostro wpierdol dostawalem co konczylo sie najczesciej kontuzjami nóg). ale wspominam bardzo dobrze trenera M.M. i chłopaków, którzy tam trenowali. duzo podpowiadali, sporo osob stamtad mialo sukcesy w turniejach, takze polecam pojsc i samemu zobaczyc jak jest.
wpierdol? po paru treningach? yy...? to dziwne, bo z reguły jak świerzak dostaje bęcki na pierwszych treningach jest glownie wystawiany do walki z workiem, wydolnościówki itd
Wysłany: 2011-12-29, 22:14
akurat wtedy sparowalismy na wolnym powietrzu wiec nie mialem okazji na workach, na poczatku dawali mi fory ale jak raz trafilo mi sparowac z troche wiekszym rywalem, niestety mało doswiadczonym(nie mial wyczucia siły) to nie bylo zbyt wesoło. wydolnosciowki swoja droga, z kondycja nie jest u mnie zle, ale tam momentami byla masakra, pocieszajace bylo, ze nie tylko ja czulem sie dojebany po takich cwiczeniach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum